MR. BING BUBBLE TEA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1201 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mr. Bing Bubble Tea. Meer weten? Ontdek meer

14 jun 2024 om 20:53 Dit keer een minder goede ervaring. De frikandellen en friet waren te droog en niet te eten. De kaassoufle was nog niet gaar. De broodjes waren klef. Gaat alles goed daar?
10 jun 2024 om 15:56 super lekker! bubble teas waren groter dan besteld. extra loempia’s (10!) en een extra bubble tea erbij. amazing
30 mei 2024 om 8:59 Super lief personeel, ik had zelfs een 700cl gekregen in plaats van een 500c
20 mei 2024 om 22:14 Zoals altijd. Helemaal top.
20 mei 2024 om 18:52 Pokebowl goed gevuld en super groot. Erg lekker!
16 mei 2024 om 23:45 De tapioca bobbels waren zacht aan de buitenkant en hadden geen zoete brown sugar smaak en de taro drink was niet koud. Maar goed na 20 minuten in de vriezer was het heerlijk om te drinken en de pudding was echt heerlijk. Volgende keer beter!
15 mei 2024 om 19:54 Voor het eerst slecht eten. Hamburgers gort droog gebakken en de broodjes tot bischuit geroosterd. Ice koffie zonder ijs (lauw) en geen kokosmelk zoals aangegeven. Daarnaast tapioca stukjes er in (niet om gevraagd) en geen rietje! (Vaste klant)
14 mei 2024 om 20:23 Ik ben heel blij met Mr. Bing. Je krijgt veel waar voor je geld: normaal bestel ik patat + snacks, en nu voor de eerste keer een Pokebowl. En die was ook al fantastisch. Ik ben dus fan!
13 mei 2024 om 23:00 De Bubble Tea is verslavend! Pokebowl was super goed, aanrader
12 mei 2024 om 22:21 Lekker gegeten! Bij ons miste de avocado maar die kwamen ze keurig na brengen. Voor herhaling vatbaar.
11 mei 2024 om 21:04 Zoals altijd waren de Pokebowls goed gevuld en heerlijk van smaak, met verse ingrediënten. Dit is inmiddels wel echt onze favoriete Pokebowl tent geworden! Tip: doe eens een andere bubble tea in de aanbieding dan mango cream :)
10 mei 2024 om 8:40 Heerlijk weer!